Nieuwe producten toegevoegd aan ons assortiment

We hebben weer een aantal mooie artikelen kunnen vinden en voor een mooie prijs kunnen toevoegen aan ons assortiment.

Ons uitgangspunt bij de samenstelling van het assortiment van Kadovoor.com is om ervoor te zorgen dat jij een uniek kado kan vinden om weg te geven. Op dit moment richten wij om kado’s voor in en om het huis.

Een van deze gave nieuwe kado’s is bijvoorbeeld een eiermand in de vorm van een kip leuk om weg te geven of voor jezelf als kado voor Pasen.

Waar wij zelf ook erg enthousiast over zijn is de Varios presenteerschaal deze schaal staat leuk op tafel met daarop andere woonaccessoires of bijvoorbeeld wat kaarsen. Iedere schaal is uniek en zal iets afwijken maar de afmeting en het motief is bij alle geleverde schalen gelijk.

Het is nog niet zover maar wij denken al graag aan het voorjaar, weer heerlijk genieten buiten van het mooie weer. Maar als je echt wilt weten of het lekker weer is is dit kado voor in de tuin een uitkomst.

Totdat het mooie weer echt begint kan je je interieur opvrolijken met deze decoratieve set van drie vogelkooien. Ze staan leuk los of om te gebruiken om op te vullen met leuke accessoires.

Deel online